Barracuda ST4000LM024 interne harde schijf 2.5" 4000 GB SATA III

€107,95
Op voorraad (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 0763649078983
Informatie
Haal het meeste uit jouw opslag met BarraCuda harde schijven. Van computers vol met foto's en herinneringen tot gaming-pc's die meer speelruimte nodig hebben - BarraCuda groeit met je mee.

Ervaar de hoogste capaciteit en de dunste 2,5-inch harde schijf die je ooit hebt gezien. Met een enorme opslag van 4 TB voor al jouw toepassings- en gegevensbehoeften, op een schijf met een dunne behuizing van 7 mm, waarmee je systemen heel eenvoudig kunt upgraden.

Alle harde schijven in de BarraCuda-serie zijn uitgevoerd met Multi-Tier Caching Technology (MTC). Dankzij MTC levert jouw pc betere prestaties, zodat je toepassingen en bestanden sneller dan ooit tevoren kunt laden. Door de toepassing van intelligente lagen van NAND-flash, DRAM en mediacachingtechnologieën worden gegevensstromen geoptimaliseerd en levert BarraCuda betere lees- en schrijfprestaties.

- Ervaring: Al meer dan 20 jaar produceert Seagate de zeer betrouwbare harde schijven van BarraCuda
- BarraCuda: De betrouwbaarheid van de schijven van Seagate spreekt voor zich, en de BarraCuda-serie wordt vaak geprezen in toonaangevende tijdschriften en door klanten
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...