EcoTank ET-2825 A4 multifunctionele Wi-Fi-printer met inkttank, inclusief tot 3 jaar inkt

€310,95
Op voorraad in extern magazijn (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 8715946699103
Informatie
Deze A4-inkjetprinter met scherm is perfect voor moderne, drukke huishoudens en wordt geleverd met een set inktflessen, wat hetzelfde is als maximaal 72 cartridges. Met de navulbare inkttanks zijn de printkosten per pagina uitzonderlijk laag. Extra voordelen zijn mobiel printen, Wi-Fi, kopiëren en scannen.

- Zeer voordelig printen
- Printen, kopiëren en scannen

Bespaar tot 90% op de printkosten met Epson EcoTank-printers zonder cartridges. Dankzij de speciaal ontworpen inktflessen met hoog rendement kunnen de geïntegreerde inkttanks eenvoudig worden gevuld. Zonder cartridges, maar met flexibele connectiviteitsfuncties en een LCD-scherm is deze printer perfect voor iedereen die op zoek is naar prints van hoge kwaliteit tegen ongelofelijk lage kosten per pagina.

Met EcoTank kun je probleemloos thuis printen. Je kunt de inkttanks met hoge capaciteit gemakkelijk en snel bijvullen. De flessen hebben een sleutelvergrendeling waardoor ze alleen op de juiste kleur kunnen worden gebruikt.

Met één set inktflessen kunnen tot 4500 pagina’s in zwart-wit en 7500 pagina’s in kleur worden afgedrukt. Dat is hetzelfde als maximaal 72 cartridges!

Epson Smart Panel-app: Met deze app kun je jouw printer bedienen vanaf jouw smart device. Je kunt documenten en foto's afdrukken, kopiëren en scannen, jouw printer instellen, controleren en problemen oplossen, en je creativiteit de vrije loop laten met een breed scala aan artistieke sjablonen.

Met een LCD-scherm van 3,7 cm, een papierlade voor honderd pagina’s aan de achterkant, de mogelijkheid om foto’s randloos af te drukken (tot 10 x 15 cm) en een afdruksnelheid tot wel tien pagina’s per minuut kun je met gemak een groot aantal taken uitvoeren in korte tijd.

Dankzij het compacte design en volledige Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-connectiviteit kun je deze printer eenvoudig in jouw huidige thuissituatie integreren en vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops printen.

Met warmtevrije Micro Piezo-technologie kun je genieten van een lager energieverbruik en zijn minder vervangende onderdelen nodig. De printkop is ook vooraf geïnstalleerd, dus je kunt jouw printer probleemloos instellen.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...