Microsoft CG4-00003

Artikelnr. 4U71839

Microsoft CG4-00003
€ 56,45

Status: Leverbaar

Zet op verlanglijst
Specificaties

Meer specificaties

Capaciteit N/B
Maximale Capaciteit N/B
Maximum aantal schijven N/B
Aantal HDMI-poorten N/B
HDMI versie N/B
Full HD N/B
Toon het scherm van je tablet, laptop of telefoon draadloos op een televisie of monitor met de Microsoft Wireless Display Adapter.

Stream films, bekijk familiefotos of vertoon een presentatie draadloos op het grote scherm. De Wireless Display Adapter maakt gebruik van Miracast-technologie, waardoor je niet gebonden bent aan bepaalde apps of gestreamde content; je kunt alles direct vanaf je apparaat weergeven. Het is in de basis een HDMI kabel zonder de kabel. Sluit de Wireless Display Adapter met USB en HDMI aan op je televisie of monitor, en gebruik de televisie voor dubbele weergave of als extra scherm.

Kenmerken:
Draadloze projectie van je tablet, laptop of smartphone naar het grote scherm.

Werkt met: Alle Windows 8.1-tablets/laptops/telefoons en apparaten met Android 4.2.1 en nieuwer waarop Miracast is ingeschakeld. Voor het gebruik is internettoegang niet vereist.

Bekijk films, familievideos, fotos, games, websites en zelfs PowerPoint-presentaties op je televisie.

Vergader op een eigentijdse manier door je bedrijfsapplicaties, Office-documenten, videos en websites te vertonen via een projector of monitor in de vergaderzaal.

Sluit de Wireless Display Adapter simpelweg aan op een televisie, maak een verbinding en gebruik de televisie voor dubbele weergave of als extra scherm."

NB. Heeft je scherm geen vrije USB aansluiting dan kan je hier een USB-adapter voor gebruiken. Deze is niet meegeleverd.

Technische specificaties van de Microsoft CG4-00003

Schrijf als eerste een review over de Microsoft CG4-00003

Review schrijven over Microsoft CG4-00003
Kwaliteit
Prijs
Totaal