PIXMA G3560 MegaTank Inkjet A4 4800 x 1200 DPI Wifi

€349,95
Op voorraad (17 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 4549292168518
Informatie
De Canon PIXMA G3560 Inkjet Printer is een krachtige all-in-one oplossing voor al je printbehoeften. Met zijn indrukwekkende afdrukresolutie van 4800 x 1200 DPI levert deze printer haarscherpe en levendige resultaten, of je nu documenten, foto's of afbeeldingen afdrukt.

Wat de PIXMA G3560 echt onderscheidt, is het innovatieve inkttanksysteem. Dankzij de hoge capaciteit inktreservoirs kun je tot wel 6000 pagina's in zwart-wit afdrukken en tot 7700 pagina's in kleur voordat je de inkt hoeft bij te vullen. Dit betekent minder onderbrekingen en meer productiviteit.

Met ingebouwde wifi-connectiviteit kun je draadloos afdrukken vanaf je computer, laptop, smartphone of tablet. De Canon PRINT-app maakt het gemakkelijk om direct vanaf je mobiele apparaat te printen en te scannen. Bovendien biedt de printer ondersteuning voor cloudservices zoals Google Drive en Dropbox, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je documenten.

De Canon PIXMA G3560 is ook ontworpen met het oog op milieubewustheid. Het inkttanksysteem minimaliseert afval en zorgt voor kostenefficiënte afdrukken op de lange termijn.

Kortom, de Canon PIXMA G3560 is een veelzijdige en efficiënte printer die voldoet aan de eisen van zowel thuisgebruikers als kleine kantoren. Met zijn indrukwekkende afdrukresolutie, hoogwaardige inkttechnologie en draadloze connectiviteit is dit de perfecte keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit en gemak in één apparaat.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...