C920 HD Pro webcam 3 MP 1920 x 1080 Pixels USB 2.0 Zwart

€81,95
Op voorraad in extern magazijn (4 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5099206061309
Informatie
Hoogwaardige videogesprekken in Full HD. De C920 Pro HD-webcam levert indrukwekkend heldere, duidelijke en gedetailleerde beelden in levendige kleuren. De HD-autofocus en -lichtcorrectie passen zich aan de omstandigheden aan voor consequent hoge definitie, en de glazen lens met vijf elementen zorgt voor haarscherpe beelden. Twee microfoons aan weerszijden van de lens leggen het natuurlijke geluid van jouw stem vast. Het gezichtsveld van 78 graden is breed genoeg om een tweede persoon in beeld te krijgen. Of je nu een belangrijk Skype-gesprek moet voeren, vaardigheden wilt demonstreren of de volgende YouTube-video gaat maken, de C920 zorgt ervoor dat je indruk maakt.

Videogesprekken en opnamen in Full HD 1080p met 30 fps. Maak indruk wanneer het erop aankomt met heldere, gedetailleerde video in levendige kleuren.

Breng uzelf haarscherp en glashelder in beeld dankzij de glazen Full-HD lens met vijf elementen en eersteklas autofocus.

De C920 wordt automatisch nauwkeurig op de lichtomstandigheden afgesteld voor heldere, haarscherpe beelden, zelfs bij weinig licht.

Stereo-audio met twee microfoons. Leg natuurlijk geluid vast in gesprekken en opgenomen video's.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...