K120 toetsenbord USB QWERTY Internationaal Noordzee Zwart

€15,95
Op voorraad in extern magazijn (81 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 5099206020917
Informatie
Een duurzaam USB-toetsenbord dat je een betere type-ervaring biedt. Dankzij de vlakke, fluisterstille toetsen en standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok zullen je handen je dankbaar zijn.

Het dunne toetsenbord is niet alleen gestroomlijnd, het heeft ook een morsbestending ontwerp, stabiele uitklapbare pootjes en duurzame toetsen.

Gemak dient de mens. Je kunt het toetsenbord gewoon aansluiten op een USB-poort van je desktop, laptop of netbook en direct aan de slag gaan.

Met vlakke toetsen, een standaardindeling en een strak doch robuust ontwerp, biedt dit duurzame toetsenbord je een voortdurende, prettige type-ervaring.

Je kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken en de standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok.

Het toetsenbord heeft een dun profiel en geeft je bureau een stijlvol tintje, terwijl je handen een comfortabelere, neutrale positie aannemen.

Je kunt de pootjes uitklappen om de hoek van het toetsenbord met 8 graden te vergroten om zo tegemoet te komen aan je ergonomische behoeften.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...