RE505X Netwerkzender & -ontvanger Wit 10, 100, 1000 Mbit/s

€69,95
Op voorraad in extern magazijn (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 6935364089511
Informatie
Met de nieuwste wifi-technologie heb je niet langer last van lag, eindeloos laden en een slechte wifi-ontvangst. Geniet van de toekomst van snellere netwerken en meer verbindingen.

De RE505X verbindt draadloos met je router en versterkt het wifi 6-signaal in je huis zodat je overal waar je maar wilt je favoriete serie kunt bingewatchen.

Met adaptieve padselectie blijft je netwerk snel doordat automatisch het snelste verbindingspad naar je router wordt gekozen.

Maak gebruik van beide wifi-banden om supersnelle verbindingen op te zetten die geschikt zijn voor het streamen van HD-beelden en gamen.

Sluit simpelweg een ethernetkabel aan op de ethernetpoort om de bedrade verbinding om te zetten in een supersnel, draadloos dual-band signaal.

Met OneMesh kun je eenvoudig een mesh-netwerk opzetten met maar één wifi-naam om in het hele huis een goede dekking te krijgen. Sluit gewoon een OneMeshTM-range extender aan op een OneMesh-router. Daarna hoef je nooit meer te zoeken naar een stabiele verbinding.

Installeer en beheer jouw wifi, de TP-Link-routers en -range extenders met je smartphone (Android, iOS) via de Tether app.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...