S80 RGB Computer behuizing, Processor Alles-in-één vloeistofkoeler 12 cm Zwart 1 stuk(s)

€116,95
Op voorraad in extern magazijn (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 4044951038008
Informatie
Ontdek de Sharkoon S80 RGB, een geavanceerde alles-in-één vloeistofkoeler die ontworpen is voor optimale koelprestaties en een moderne uitstraling in elke PC-opstelling. Met zijn krachtige 240 mm radiator biedt deze koeloplossing efficiënte warmteafvoer voor krachtige processors, geschikt voor zowel gaming als intensieve werktoepassingen.

De S80 RGB is voorzien van twee 120 mm PWM-ventilatoren die een variabele rotatiesnelheid hebben van 600 tot 2000 RPM, waardoor ze flexibel aanpasbaar zijn aan verschillende koelbehoeften. De ventilatoren zijn uitgerust met adresseerbare RGB-verlichting, waarmee je jouw PC-setup personaliseert met levendige kleuren en aanpasbare lichteffecten die synchroon lopen met andere RGB-componenten.

Het koelblok en de pompunit van de S80 RGB zijn stijlvol vormgegeven met geïntegreerde RGB-verlichting, die een esthetische meerwaarde biedt aan je systeem. Het gebruik van hydrodynamische lagers (HDB) zorgt voor stille werking en een lange levensduur van de ventilatoren, terwijl de koperen basis en hoogwaardige thermische pasta optimale warmteoverdracht garanderen.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...