SKILLER SGK3 toetsenbord USB QWERTY Engels Wit

€124,95
Op voorraad in extern magazijn (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 4044951032174
Informatie
Met zijn heldere witte uitstraling is de SKILLER SGK3 White klaar voor alle uitdagingen dankzij de snel reagerende Kailh-switches. De lay-out is bewust compact maar tegelijkertijd uitgebreid. Of het toetsenbord nu wordt gebruikt voor gamen of voor complexe werktoepassingen, er hoeven geen concessies te worden gedaan. Hoewel de witte afwerking van het oppervlak op zich al een blikvanger is, komt hierdoor de RGB-verlichting volledig tot zijn recht. Bovendien biedt de downloadbare software de mogelijkheid om alle instellingen naar wens aan te passen.

Reactieve Kailh-switches. Zodat de SKILLER SGK3 White aanvoelt alsof hij speciaal voor jou is gemaakt, ongeacht je behoeften, is er keuze uit de populairste switches van Kailh. De rode switches zijn gericht op gamers dankzij hun lineaire karakter zonder klikgeluiden of tactiele bump. Frequent typers en gelegenheids-gamers zullen vooral genieten van de tactiele blauwe of bruine switches. Met een vereiste bedieningskracht van 50 gram activeren alle drie de types switches net zo snel na slechts 1,9 mm.

Kleurrijke reflecties. Dankzij uitgebreide verlichtingsopties, zowel met als zonder gebruik van de downloadbare gaming software, kan de SKILLER SGK3 White een zeer persoonlijke touch krijgen met een grote verscheidenheid aan lichteffecten. Een levendige reflectie van de gekozen kleuren wordt ook mogelijk gemaakt door het witte oppervlak van de toetsenbordbehuizing.

Duurzame PBT-keyset. Met de bijgeleverde keyset kunnen de meest gebruikte toetsen eenvoudig gemarkeerd worden voor nog beter gebruik. Dankzij de dubbele-injectietechnologie en het gebruik van hoogwaardig PBT zijn de keycaps bijzonder duurzaam en robuust en wordt de verlichting niet belemmerd.

Robuust ontwerp met 3-blok lay-out. Om volledig aan alle eisen te voldoen, van gamen tot geavanceerd kantoorwerk, heeft de SKILLER SGK3 een volledig uitgebreide 3-blok lay-out. Voor een lange levensduur is het oppervlak versterkt met metaal.

Volledige aanpassing met de gaming software. De meeste functies van het toetsenbord kunnen direct worden gebruikt zodra het is aangesloten, voor direct plezier en goed resource management. Om echter het meeste uit je SKILLER SGK3 White te halen, kun je ook de downloadbare gaming software gebruiken. Hiermee kun je de toetsen opnieuw toewijzen, macro's opnemen en opslaan en verdere aanpassingen voor de toetsenbordverlichting maken.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...