SP016GBSFU320X02 geheugenmodule 16 GB 1 x 16 GB DDR4 3200 MHz

€47,95
Op voorraad in extern magazijn (21 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 4713436144151
Informatie
Ontworpen om je systeem sneller en soepeler te laten draaien, biedt deze DDR4 SODIMM-serie tot de snelste geheugensnelheid in de industrie met 3200MT/s. Bovendien is DDR4-technologie tot twee keer zo snel als zijn voorganger, DDR3, wat meer bandbreedte en energie-efficiëntie oplevert. Een eenvoudige upgrade zorgt voor snellere laadtijden van applicaties, verhoogde responsiviteit en de mogelijkheid om probleemloos data-intensieve programma's te verwerken.

Meer geheugen is een eenvoudige oplossing voor een trage computer, maar het kan ook het energieverbruik verhogen en stress op de systeemhardware veroorzaken. Naast een prestatie-upgrade biedt deze DDR4 SODIMM-serie slimmer energieverbruik met een lagere spanning van 1,2V. Dit vermindert het stroomverbruik in vergelijking met het vorige DDR3 1,5V-module. Bovendien zorgt betere warmteafvoer ervoor dat de computer op lagere temperaturen draait voor meer stabiliteit en een langere levensduur van de systeemhardware.

Vraag je je af of je nieuwe geheugenmodule soepel zal werken in je nieuwe opstelling of vertrouwde oude computer? Deze DDR4 SODIMM-serie is compatibel met een breed scala aan laptops. Met de aanpasbaarheid van deze geheugenmodule vermijd je de willekeurige herstarts en blauwe schermen die gepaard gaan met een instabiele en oncompatibele geheugenmodule.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...