Tapo C110 kubus IP-beveiligingscamera Binnen 1920 x 1080 Pixels Bureau

€36,95
Op voorraad in extern magazijn (4 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 4897098682760
Informatie
Ontvang een melding wanneer jouw camera beweging detecteert en zie een videoclip van de beweging voor nadere inspectie. Je kunt ook jouw eigen ervaringen personaliseren door de zones voor bewegingsdetectie in te stellen om alleen vast te leggen wat er gebeurt in het gebied dat je kiest.

Nachtzicht - Maak jouw kleintjes niet wakker als je de deuren openbreekt om te kijken hoe het met ze gaat. Bewaak ze vanaf je telefoon met 30 ft nachtzicht. Je kunt gerust zijn en zij zullen een goede nachtrust hebben.

Hoge-definitie video - 3MP Ultra-High-Definition video biedt meer helderheid en scherpte in beelden dankzij een hoger aantal pixels. Dit helpt bij identificatie en herkenning van veraf.

Audio in twee richtingen - Communiceer met een geliefde via de ingebouwde microfoon en luidspreker.

Bescherm jouw privacy - Jouw privacy is gewaarborgd met de privacymodus en een lokale opslagkaart.

Alarmsysteem - De camera stuurt niet alleen meldingen naar je wanneer beweging wordt gedetecteerd, maar activeert ook lichten en geluiden als alarm.

Deel gedenkwaardige momenten - Bewaar de meest onvergetelijke momenten en deel ze met jouw dierbaren. Tapo camera's zijn er altijd om je te helpen elk gedenkwaardig moment vast te leggen.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...