TL-MR6500v draadloze router Fast Ethernet Single-band (2.4 GHz) 4G Zwart

€111,95
Op voorraad in extern magazijn (1 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 6935364072353
Informatie
Geniet van WiFi en telefoongesprekken in één 4G router
4G LTE Telefoonmodem Router

Met een geïntegreerde 4G LTE-modem en een ingebouwde SIM-kaartsleuf hoef je alleen maar een micro-SIM-kaart te plaatsen en de router aan te zetten. Genieten van snelle, stabiele WiFi op een 4G LTE-netwerk is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bouw eenvoudig jouw WiFi-thuisnetwerk op via 4G breedbandtoegang met downloadsnelheden tot 150 Mbps. Je kunt het internet delen met meerdere WiFi-apparaten om tegelijkertijd te genieten van ononderbroken HD-films, snelle downloads van bestanden, naadloze videochats en meer.

TL-MR6500v is niet alleen een WiFi router en modem combo, maar ook een telefoon. De TL-MR6500v heeft een telefoonpoort om jouw bestaande vaste telefoon aan te sluiten zodat je telefoongesprekken kunt voeren en tegelijkertijd op het internet kunt surfen. Bovendien worden verschillende spraakfuncties ondersteund, waaronder VoIP, VoLTE en CSFB. Geniet gewoon van een professioneel en hoogwaardig telefoongesprek zoals je dat wilt.

In plaats van te betalen voor een voicemail service van jouw ISP, krijg je gratis toegang als je deze modem/router/telefoon combo bezit. Met 50 MB internetopslag neemt de TL-MR6500v 100 minuten voicemail op. Maak je nooit zorgen over het missen van gesprekken of berichten wanneer je niet thuis bent.

Twee afneembare geavanceerde antennes versterken de draadloze verbinding tussen de router en elk apparaat met meer stabiliteit en flexibiliteit. Een ingebouwde vermogensversterker en ruisarme versterker helpen ook om een bredere dekking te bieden door de zend- en ontvangstmogelijkheden van de router te verbeteren.

Deel eenvoudig een 3G/4G-verbinding met maximaal 32 draadloze apparaten, zoals telefoons, tablets en laptops, tegelijkertijd. 3 LAN-poorten staan klaar om internet te leveren voor bedrade apparaten zoals desktopcomputers, printers en meer.

Met een volledig functionele WAN/LAN-poort werkt de TL-MR6500v ook als een router die compatibel is met kabel-, glasvezel- en DSL-modem. De WAN en 3G/4G failover back-up strategie zorgt voor een duurzame internetverbinding, ongeacht jouw situatie.

Met de krachtige Tether-app kun je jouw netwerkinstellingen gemakkelijk controleren en beheren vanaf jouw telefoon (Android of iOS). Stel eenvoudig ouderlijk toezicht, gastnetwerk en QoS voor jouw thuisnetwerk in via Tether.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...