TL-WN8200ND netwerkkaart WLAN 300 Mbit/s

€22,95
Op voorraad in extern magazijn (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 6935364050740
Informatie
De TL-WN8200ND van TP-LINK is een 300 Mbps draadloos adapter met hoog vermogen, die gebruikers de mogelijkheid biedt hun PC of notebook met zeer krachtige draadloos capaciteit uit te rusten, om de beste prestaties te bereiken. De adapter heeft een hoog vermogen, dat tot 10 maal het bereik van conventionele adapters biedt. Een van de beste eigenschappen van de TL-WN8200ND is zijn grotere penetratiekracht, die ervoor zorgt dat het signaal betrouwbaar blijft wanneer het door meerdere wanden of vloeren heen gaat.

Dankzij het hoge transmissievermogen heeft de TL-WN8200ND een tot 10 maal groter bereik dan normale USB-adapters. Bovendien heeft de TL-WN8200ND een zeer hoge penetratiekracht, zodat je geen hinder ondervindt van muren of vloeren wanneer je verbinding maakt met het Internet.

De TL-WN8200ND heeft een hoge ontvangstgevoeligheid, waardoor je verder weg van het access point kunt bewegen, terwijl het draadloos signaal hetzelfde blijft. Wanneer je de TL-WN8200ND gebruikt, hoef je de laptop niet neer heen en weer te bewegen en wordt het netwerk snel opgepakt dankzij de hoge gevoeligheid.

De twee externe antennes met hoge gain verzekeren een hoge zend- en ontvangcapaciteit. De twee afneembare antennes kunnen worden gedraaid en in verschillende richtingen worden gezet, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Voor nog veeleisender toepassingen kunnen de antennes ook worden vervangen door diverse antennes voor binnengebruik, of richtantennes (m.b.v. standaard RP-SMA stekker), zodat de flexibiliteit en draadloos dekking nog groter zijn.

De TL-WN8200ND ondersteunt Wi-Fi Protected Setup™ (WPS), waardoor de gebruiker alleen op de WPS toets hoeft te drukken om direct een uitstekend beveiligde verbinding tot stand te brengen. Dit gaat niet alleen sneller dan de normale manier van beveiliging instellen, maar ook gemakkelijker, omdat je geen wachtwoord hoeft te onthouden!

Naast de stijlvolle en moderne vormgeving is de desktop uitvoering voordelig voor de signaalontvangst in diverse toepassingen en omgevingen, zodat een gelijkmatig en stabiel signaal verzekerd is. Bij de TL-WN8200ND wordt een USB verlengkabel van 1,5 meter meegeleverd, zodat deze ook op een bureaublad eenvoudig te installeren is.

Een CD met hulpprogramma's e.d. wordt ook bij de TL-WN8200ND meegeleverd, om je te helpen bij het installeren van de software en het instellen van het draadloze netwerk, de netwerk beveiliging en de draadloze verbinding, hetgeen zelfs voor beginners heel eenvoudig is.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...