TP-LINK Archer AX73 draadloze router Gigabit Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart

€149,95
Op voorraad (2 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 6935364010263
Informatie
Wi-Fi 6 verbetert alles
De nieuwste generatie Wi-Fi-technologie zorgt voor hogere snelheden, minder vertraging en een hogere capaciteit, waardoor meer gelijktijdige verbindingen op je thuisnetwerk mogelijk zijn.

Warpsnelheid voor vloeiende 8K-streaming
Drastisch verbeterde snelheden maken streamen, snel downloaden en gamen tegelijk mogelijk. Moet het sneller?
Spring op 5 GHz met volledige snelheidsverhogende functies om meerdere 8K-video's te streamen zonder vertraging.

Uitgebreide Wi-Fi-dekking met geavanceerde technologie
Geniet van stabiele Wi-Fi-verbindingen, zelfs in de keuken en slaapkamer. High-Power FEM, 6× antennes, Beamforming en 4T4R-structuren passen samen de Wi-Fi-dekking perfect aan uw huis aan en concentreren de signaalsterkte op je apparaten.

Verbind 200+ apparaten
Je kunt gemakkelijk tientallen apparaten tegelijk laten streamen en gamen - OFDMA en MU-MIMO combineren om je thuisnetwerk toekomstbestendig te maken door meer capaciteit te bieden om meer apparaten aan te sluiten.

OFDMA
Laat verschillende apparaten één transmissiestroom delen, waardoor de efficiëntie toeneemt.

MU-MIMO
Verzendt gegevens naar verschillende apparaten tegelijkertijd met behulp van meerdere streams.**

Ontworpen om cool te zijn
De schuine rechthoek bovenop het geschaalde pantserontwerp zorgt voor een eigentijdse esthetiek. Het ventilatieontwerp neemt 167 cm² (25 in²) van het bovenoppervlak in beslag voor een betere warmteafvoer, waardoor de volledige kracht van het apparaat wordt benut.

TP-Link HomeShield:
Geavanceerde beveiliging voor onbeperkte clients
HomeShield beschermt alle aangesloten clients tegen DDoS, kwaadaardige sites en poortinbraak, en levert een veilige netwerkomgeving voor je gegevens en privacy.

Verbeterde IoT-beveiliging
HomeShield identificeert IoT-apparaten, waaronder camera's en spraakassistenten, om alle potentiële beveiligingslekken te blokkeren en uw privacy te beschermen.

DDoS-aanvalpreventie
HomeShield registreert abnormaal inkomend verkeer en het apparaat blokkeert automatisch verzoeken van geregistreerde IP's.

Robuust ouderlijk toezicht
Beheer online tijd en blokkeer ongepaste inhoud om je gezin veilig online te houden.

Toonaangevende beveiliging door Avira®
Avira, een bekroond technologiebedrijf, waar 500 miljoen gebruikers op vertrouwen, voorziet HomeShield van stroom en werkt het voortdurend bij, zodat je netwerk zorgeloos blijft.

TP-Link OneMesh™: Creëer flexibel Whole Home
WiFi met Archer AX73
Wilt je een heel huis WiFi te bouwen? Archer AX73 ondersteunt OneMesh om naadloze whole-home dekking te vormen, het voorkomen van druppels en vertraging bij het verplaatsen tussen signalen.

Eenvoudige installatie en gebruik
Of je nu de voorkeur geeft aan de intuïtieve Tether App of de krachtige webinterface, je kunt uw Archer AX73 in enkele minuten instellen. Met de Tether App kun je de netwerkinstellingen beheren vanaf elk Android- of iOS-apparaat.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...