TP-LINK Deco M4(3-pack) Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Wi-Fi 5 (802.11ac) Wit 2 Intern

€133,95
Op voorraad in extern magazijn (3 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 6935364085407
Informatie
Snel. Stabiel. Overal.
Het hele WiFi-systeem van het Huisnetwerk
AC1200 Dual-Band Wi-Fi

Deco M4 maakt gebruik van TP-Link Mesh-technologie om je hele huis te voorzien van krachtige Wi-Fi. Meerdere apparaten werken naadloos samen om een thuisnetwerk te creëren zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt.

Deco M4 is de eenvoudigste manier om een sterk Wi-Fi-signaal te garanderen in elke hoek van jouw huis tot 4.000 vierkante meter (3-pack). Draadloze verbindingen en optionele Ethernet-backhaul werken samen om Deco-eenheden te koppelen, waardoor nog hogere netwerksnelheden en echt naadloze dekking worden geboden. Wil je meer dekking? Voeg gewoon nog een Deco toe.

TP-Link Mesh betekent dat Deco-eenheden samenwerken om één uniform netwerk te vormen. Jouw telefoon of tablet maakt automatisch verbinding met de snelste Deco terwijl je door je huis loopt, voor een echt naadloze Wi-Fi-ervaring.

Dankzij de draadloze 802.11ac-technologie zijn de netwerksnelheden drie keer zo hoog als bij de vorige generatie routers, waardoor de Deco een vertragingsvrije verbinding met maximaal 100 apparaten kan bieden.

Flexibel en multifunctioneel, de Deco M4 bevat een verscheidenheid aan functies waardoor het kan dienen als router of access point. Kies gewoon de modus voor jouw actuele netwerkvereisten en ervaar de maximale draadloze flexibiliteit.

De installatie van de Deco M4 is snel en eenvoudig. Pak het systeem uit, download de Deco app en volg de aanwijzingen op het scherm.

Beheer je Wi-Fi thuis of onderweg in de Deco-app, inclusief het bekijken van de aangesloten apparaten, het toekennen van prioriteit aan jouw apparaten, het instellen van een gastnetwerk en meer.

Koppel met Alexa om Deco M4 te bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Geniet van het comfortabele leven.

Ouderlijk toezicht maakt het gemakkelijk om je kinderen online te beschermen.

Deco M4 is compatibel met elk ander Deco-model om een Mesh-netwerk te vormen. Breid het Mesh Wi-Fi bereik uit door eenvoudigweg meer Deco's toe te voegen.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...