TP-LINK TL-SG105E L2 Gigabit Ethernet (10/100/1000) Zwart

€20,95
Op voorraad in extern magazijn (70 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 6935364022044
Informatie
De 5-poorts Gigabit Easy Smart Desktop Switch biedt een eenvoudige manier om jouw bekabelde netwerk uit te breiden. Handel je zaken snel en gemakkelijk af, of je nu thuis of op kantoor bent.

5 niet-blokkerende 10/100/1.000 Mbps-poorten maken het mogelijk om grote, bandbreedte-intensieve bestanden zonder interferentie over te dragen.

QoS voor een vertragingsvrije ervaring - Garandeert vlot verkeer voor latentiegevoelige toepassingen, zoals spraak en video

IGMP Snooping voor multicast-optimalisatie.Zorgt voor een betere netwerkervaring, vooral voor toepassingen als IPTV, door de levering van multimediaverkeer te optimaliseren.

VLAN voor beveiliging - Helpt bij het creëren van een netwerk met hogere beveiliging en betere algemene prestaties door het netwerk in kleinere groepen te verdelen.

TL-SG105E biedt netwerkbewaking voor gebruikers om het verkeersgedrag te observeren. Via de web-based user interface en management utility, de TL-SG105E biedt een verscheidenheid aan nuttige functies, met inbegrip van netwerk monitoring, verkeer prioritering, en verbeterde QoS.

De interne componenten van de TL-SG105E worden beschermd door een hoogwaardige metalen behuizing om een lange levensduur van het product te garanderen. De TL-SG105E heeft een reeks strenge betrouwbaarheidstests doorstaan en levert schakelprestaties waarop je kunt vertrouwen.

De nieuwste generatie Easy Smart Switches van TP-Link maakt gebruik van innovatieve energiebesparende technologieën. Het stroomverbruik wordt automatisch aangepast aan de linkstatus en kabellengte, zodat je jouw netwerk kunt uitbreiden en tegelijkertijd jouw ecologische voetafdruk kunt minimaliseren. Red de planeet en verlaag je energierekening - het is een win-win!
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...