TP-LINK TL-SG2008P netwerk-switch Managed Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet (PoE) Zwart

€102,95
Op voorraad in extern magazijn (5 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 6935364072957
Informatie
Optimaliseer je netwerk met de JetStream 8-poorts Gigabit Smart Switch met 4-poorts PoE+ voor efficiënte prestaties. De TL-SG2008P ondersteunt een breed scala aan toepassingen, van PoE-apparaten zoals IP-camera's en access points tot niet-PoE apparaten zoals PC's en printers, allemaal met gigabit snelheden.

Voor vereenvoudigde netwerkimplementatie biedt de switch vier PoE+-poorten die compatibel zijn met 802.3af/at, met een totaal PoE-vermogen van maximaal 62 W.* Door gebruik te maken van een enkele Ethernet-kabel voor zowel gegevens- als stroomoverdracht verlaagt de TL-SG2008P de infrastructuurkosten voor kleine bedrijven aanzienlijk.

Met Omada SDN, een geavanceerde cloud-oplossing voor bedrijfsnetwerken, integreert het platform netwerkapparaten naadloos zoals access points, switches en gateways. Dit zorgt voor een krachtig bedrijfsnetwerk met verhoogde efficiëntie, beveiliging en betrouwbaarheid.

Beheer je netwerk eenvoudig met de Omada App. Volg eenvoudig de configuratie-instructies in de app om binnen enkele minuten up-and-running te zijn. Met Omada kun je instellingen configureren, netwerkstatus monitoren en clients beheren, alles vanaf je smartphone of tablet.
Niet gevonden wat je zocht?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...